Om företaget

Med kunden i centrum

Vi är ett företag med mångårig erfarenhet och ett gott rykte på marknaden!

Vårat mål är att driva ett seriöst och kundvänligt företag, där du som kund ska känna dig trygg och säker på att arbetet blir utfört på rätt sätt. Vi strävar efter att ha personliga och långa kundrelationer, att det blir en självklarhet att ta in oss för ert nästa projekt. Vi kommer självklart med förslag och lösningar när ni kommer med era funderingar.

Kompetens

Vi har lång och bred erfarenhet och erbjuder en heltäckande specialistkompetens inom el. Inom dessa områden verkar vi över hela installationsprocessen, från design och projektering till installation och service. Det kan handla om små serviceuppdrag eller omfattande entreprenadprojekt. Vid entreprenadprojekt tar vi ett totalansvar för alla installationer så som standardiserade system för kontor, handel, industri och bostäder till avancerade kraft- och automationsinstallationer för industri och infrastruktur.

installation

Oavsett om det gäller en nyinstallation eller en äldre byggnad som behöver byggas om, underhållas eller trimmas så besitter vi kompetensen för arbetet.

installationer

Med bred teknisk kunskap i ett och samma företag tar vi ett helhetsgrepp. När du låter oss samordna alla installationer och koordinera montörer med olika specialistkompetens i ett projekt, får du en helhet som är kostnadseffektiv och miljövänlig.

kostnadseffektiva lösningen

SOLID EL är leverantörs- och fabrikats oberoende och gör allt för att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen över tid med högsta möjliga kvalité. För våra kunder betyder det i sin tur trygghet, samtidigt som det spar tid och pengar.