Om oss

Flexibilitet och serviceinriktning.

Kompetens

Solid El AB är ett auktoriserad elföretag.

Vi har lång och bred erfarenhet och erbjuder en heltäckande specialistkompetens inom el. Inom dessa områden verkar vi över hela installationsprocessen, från design och projektering till installation och service.

Det kan handla om små serviceuppdrag eller omfattande entreprenadprojekt.

Vid entreprenadprojekt tar vi ett totalansvar för alla installationer så som standardiserade system för kontor, handel, industri och bostäder till avancerade kraft- och automationsinstallationer för industri och infrastruktur.

referenser

Med kunden i centrum

Vi är ett företag med mångårig erfarenhet och ett gott rykte på marknaden!

Vårat mål är att driva ett seriöst och kundvänligt företag, där du som kund ska känna dig trygg och säker på att arbetet blir utfört på rätt sätt.

Vi strävar efter att ha personliga och långa kundrelationer, att det blir en självklarhet att ta in oss för ert nästa projekt. Vi kommer självklart med förslag och lösningar när ni kommer med era funderingar.

Medarbetare

Rafal

Rafal
VD | Elinstallatör
info@solidel.se
073-755 60 92

Raymond

Raymond
Elektriker | Kundansvarig
raymond@solidel.se
072-844 21 54

Hanna

Hanna
Ekonomiavdelning
ekonomi@solidel.se
076-022 47 48

…foton av andra hjältar på Solid El kommer snart👊

Samarbetspartners

Ahlsell
Elektroskandia
Rexel
Solar
Onninen

Varumärken vi litar på

Plejd
Hide a lite
Schneider
Hager
Elko

Arbetsmiljö

Vi arbetar enligt vår interna arbetsmiljöplan som omfattar arbetsberedningar och riskbedömningar. Även byggmaterial väljs med hänsyn till miljöbelastning och till människor.

Försäkring

Solid El AB har Allriskförsäkring via Dina Försäkringar, F-skattesedel och god kreditvärdighet! Det är viktiga delar när du väljer en partner till ditt elprojekt!.

Kundportal

Ha koll på dina kostnader och progress i realtid!

Installation

Oavsett om det gäller en nyinstallation eller en äldre byggnad som behöver byggas om, underhållas eller trimmas så besitter vi kompetensen för arbetet.

Installationer

Med bred teknisk kunskap i ett och samma företag tar vi ett helhetsgrepp.

När du låter oss samordna alla installationer och koordinera montörer med olika specialistkompetens i ett projekt, får du en helhet som är kostnadseffektiv och miljövänlig.

Kostnadseffektiva lösningen

SOLID EL är leverantörs- och fabrikats oberoende och gör allt för att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen över tid med högsta möjliga kvalité.

För våra kunder betyder det i sin tur trygghet, samtidigt som det spar tid och pengar.