Belysning

Belysning och smart belysning

När du lägger ett uppdrag, som att installera belysning, i våra händer, får du alltid hjälp av erfarna och duktiga elektriker som alltid sätter kunden i centrum. Vårt mål är att få alla kunder att känna sig trygga i vårt företag, för att kunna skapa goda kundrelationer.

Våra uppdrag är alltifrån projektering av mer komplexa skräddarsydda systemlöning till enkla belysningsinstallationer. För en optimal ljussättning och användning kan man använda sig av olika system för att ljusreglera belysning, kontakta oss för mer information.

Solidel
referenser

Vi hjälper dig att installera spotlights

När det kommer till belysning och installation, är vi ditt bästa alternativ när du önskar professionell hjälp. Av Solid El AB kan du få hjälp av hög kvalitet när du ska välja belysning till ditt hem, din förening eller kanske din arbetsplats. Ta hjälp av våra experter för att få reda på vilka spotlights som funkar bäst hos dig, och låt oss sedan installera belysningen.

På så sätt kan du känna dig säker på att du får ett resultat som har utförts väl, och slipper lägga ner din tid och energi på att försöka ordna med installation på egen hand. Vi besitter kompetensen som behövs för arbetet när du behöver nya ljuskällor i ditt hem eller arbetsplats, oavsett om det gäller en äldre byggnad eller en nyinstallation.