Elinstallationer

Elinstallation i Stockholm

Vi på Solid El AB utför en rad olika tjänster inom el, och kan hjälpa till med elinstallationer av många olika slag. Vi levererar elinstallationer säkert och smidigt i Stockholm med omnejd.

Vi är stolta över att vara ett företag med medarbetare som har kunnandet och kompetensen som behövs för att utföra alla olika typer av elinstallationer i eller i närheten av Stockholm.

Vi ser till att ta med dina egna behov och önskemål som kund i vårt arbete när du anlitar oss för ett jobb, för att resultatet och processen ska bli så som du tänkt dig.

elinstallationer
installation

Säker och smidig installation

För att en elinstallation ska vara säker, är det viktigt att el installeras utav någon som har kunskapen och erfarenheten och som behövs. Solid El AB utför elinstallationer inom kontor, butik, restaurang, skola och bostad, och kan med andra ord hjälpa dig med det absolut mesta.

Med Solid El AB som företag, behöver du aldrig oroa dig för ett misslyckat resultat eller dålig service. Hos oss arbetar anställda som sätter kunden i fokus, och som gör allt för att du ska bli nöjd med det som vi åstadkommer

Experter på elinstallationer

Har du några frågor angående våra elinstallationer i Stockholm med omnejd, eller kanske någonting annat som rör vårt företag? Tveka inte! Hör av dig, så svarar vi dig så snabbt som vi kan. Varmt välkommen till Solid El AB!