Elektriker i Saltsjöbaden

Elektriker i Saltsjöbaden

Service av elektriker

Kontakta oss för hjälp av en elektriker i Saltsjöbaden. All elektricitet behöver ses över någon gång och vi på SOLID EL åtar oss gärna ansvaret för att serva dina elektriska anläggningar och installationer. Vi är noggranna i vårt arbete, men också effektiva.

Reparationer

När en elrelaterad apparat eller installation går sönder så kan den ofta lagas. Det krävs dock i regel en elektriker för att reparationen ska bli gjord på säkert, prydligt och fackmannamässigt vis. Vi välkomnar alla som behöver hjälp med trasig elektricitet.

Elektriker i Saltsjöbaden
3

Nyinstallation

Allt som rör elektricitet ställer stora krav på den som ansvarar för den, i synnerhet när det rör nyinstallationer. När man bygger nytt, eller drar in ny elektricitet i en redan etablerad byggnad, så avser man att denna installation ska hålla för många år framöver – utan att gå sönder eller orsaka andra problem.

Kraven på välgjorda elinstallationer är hög i en tid då sämre kvalitet lätt går att hitta för småpengar, men bristande och slarvigt genomförda nyinstallationer kan bli dyrköpta historier i slutändan – och ibland får man betala med sin egen hälsa.

SOLID EL är en elektriker i Saltsjöbaden med fokus på kvalitet, det är så man i längden gör sig ett namn som en pålitlig och kompetent elektriker i det område man verkar. Våra nyinstallationer dras med stor precision och vi använder bara produkter av erkänd kvalitet.

Elektriker

En elektriker är, i likhet med byggarbetare, målare och VVS-montörer, en hantverkare med förankring i bygg- och underhållsbranschen.

Elektriker arbetar med att installera elektriska installationer, reparera fallerande elektriska anläggningar och erbjuda service av de elinstallationer som redan finns i en byggnad.

Elektricitet

Elektricitet är idag en bekvämlighet vi tar för given, vi använder el till mängder av vardagliga saker och om det någon gång blir strömavbrott så står många av oss handfallna, ja i nästan förnärmade av den enorma förlusten.

För bara hundra år sedan var el en lyxvara, något endast välbeställda hade råd med och något man reflekterade över som en form av mirakelvara.

En fara

För en oinvigd kan elektricitet snabbt bli livsfarligt, så stor aktsamhet ska alltid vidtas när man hanterar el – är man det minsta osäker på hur man ska hantera sin el så bör man rådfråga eller anlita en elektriker.

Bara för att elektricitet är lättillgängligt så betyder det inte att det är mindre farligt idag än det var för ett drygt sekel sedan då varan normaliserades.