Elektriker i Nacka

Elektriker i Nacka

Proffs på allt inom el

Solid El AB är din elektriker i Nacka om du behöver snabb, smidig och effektiv service inom el och elinstallationer. Hos oss på Solid El AB sätts höga krav på varje elektriker, som alla brinner för att utvecklas och leverera en bra service till våra kunder. Vårt mål är att varje dag göra våra kunder 100 % nöjda med den servicen och den kunskapen som vi erbjuder. Med oss till tjänst blir du aldrig missnöjd.

Att utföra arbeten inom el kräver stor kunskap och vana, och bör inte utföras av någon som inte vet vad som ska göras. För att jobbet ska utföras korrekt, bör du därför kontakta ett pålitligt företag som ger dig ett tryggt och säkert alternativ.

elinstallationer
referenser-solidel (13)

Elektriker i Nacka med kundservice i fokus

Vi på Solid El AB värderar våra kunder högt, och vill alltid se till att de får all hjälp som de kan tänkas behöva av en elektriker i Nacka, Saltsjöbaden eller närliggande ställen . Vi anser att en god kundkontakt är viktig, oavsett vilket uppdrag det gäller, för att kunden ska kunna känna sig bekväm och trygg med oss som firma.

En god kundkontakt hjälper även oss elektriker att utföra ett bra arbete. Ett professionellt och kvalitativt resultat inom el och elinstallation är resultatet av god kundservice, mycket kunskap och ett brinnande intresse för sitt arbete. Tack vare våra fantastiska medarbetare, kan vi erbjuda er den bästa tänkbara servicen inom el.

Experter på elinstallationer

Har du några frågor eller funderingar så tveka inte på att höra av dig, så ser vi till att svara dig så snabbt som i kan. Varmt välkommen!